Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
Una guia recull les pensions i prestacions públiques del 2012

La Intersindical-CSC aplega en un document les quantitats mínimes dels diversos tipus de pensió, com jubilació, incapacitat permanent, viduïtat o orfandat

12/01/2012 Laboral
La Intersindical-CSC ha editat una nova guia [pdf] que recull les prestacions dependents de l'estat espanyol per a l'any 2012. A la guia s'hi poden consultar les quantitats mínimes en euros de les pensions de la Seguretat Social i tot un seguit de prestacions estatals.

Les quantitats mínimes dels diversos tipus de pensió que es poden consultar a la guia són: jubilació, incapacitat permanent, viduïtat, orfandat i en favor de familiars. Així mateix la guia reflecteix el límit d'ingressos per als reconeixement de complements econòmics per a mínims, el límit màxim de percepció de pensió pública, pensions de l'extinta SOVI o pensions de modalitat no contributiva.

D'altra banda també s'hi recullen les prestacions familiars per fills amb i sense discapacitat, naixement / adopció, subsidis de garantia d'ingressos mínims, per ajuda de tercera persona, mobilitat, ajuts a persones afectades pel VIH, pensions assistencials i pensions i prestacions de classes passives de l'estat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid