Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga de Fam
Toni Valero continua la vaga de fam després de signar l'alta voluntària

SOS Park Alkosa convoca una manifestació de suport el proper dijous a les 19h a la plaça Manises

31/01/2012 Drets i Llibertats
Toni Valero continua la vaga de fam a la Universitat de la Nau després d'haver signat l'alta voluntària a l'Hospital Clínic de València on va ser traslladat en ambulància ahir al matí a causa d'un mareig en el seu 18è dia de vaga de fam.

Malgrat la seva obstinació en no rebre assistència mèdica, finalment va cedir a la insistència de familiars i amics que es trobàven a la Nau. La metgessa li va pronosticar d'entrada que era imprescindible el seu trasllat al hospital. Membres del col·lectiu de suport al Park Alkosa van decidir acompanyar-lo.

Després de passar tot el matí a l'hospital, la informació inicial fou que el seu nivell de glucèmia era baix i patia certa deshidratació que li provocava aquests desajustos, per tant era imprescindible posar-li un sèrum glucosat.

Valero s'hi va negar i se li va informar que en aquest cas s'hauria de procedir per via judicial a la qual cosa va dir que no oposaria resistència, però una vegada fora, va afirmar que continuaria amb la vaga de fam. Així que després d'una exhaustiva revisió i la negativa a no rebre cap tipus d'assistència, l'equip mèdic va decidit fer-li signar l'alta voluntària.

A mitja tarda, Toni Valero continuava  amb el seu 18è dia de vaga de fam a la Universitat de la Nau. Moltes han estat les trucades en solidaritat i preocupant-se per la seva salut. 

"Paral·lelament continua el silenci dels responsables d'aquesta situació que pot arribar a tenir conseqüències criminals perquè continua atemptant contra els drets humans i la justícia social d'un col·lectiu que ens representa a tots i totes" afirmen els membres del col·lectiu de suport.

Antonio Valero va iniciar fa 19 dies una vaga de fam per reivindicar el pagament que la Generalitat, l'Ajuntament d'Alfafar i el Servef deuen a més de seixanta famílies del barri Parc Alcosa, que sumen prop de 320.000 euros en conceptes com a salaris, beques del menjador o subvencions.
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid