Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Continuen les mobilitzacions de suport a SOS Parke Alkosa

Centenars de persones es manifesten a València en suport al col·lectiu i demanen al Consell que pagui el deute

29/01/2012 Drets i Llibertats
Toni Valero: "segueixo en vaga de fam indefinida i continua la campanya SOS Parke" Toni Valero: "segueixo en vaga de fam indefinida i continua la campanya SOS Parke" | Autor: Parc Alcosa
Ahir a les 19h, unes tres-centes persones, moltes d'elles abillades amb armilles taronges amb el lema "SOS Parke", es van concentrar a la plaça de Manises, i van tornar a reclamar al Consell que aporti els diners que deu al col·lectiu, que ronda els 200.000 euros.

La marxa va finalitzar a la plaça del Patriarca, on els esperava Antonio Valero, membre del col·lectiu que porta 16 dies en vaga de fam indefinida i que actualment es troba molt delicat de salut.

No obstant això, segueix disposat a arribar "fins a on sigui necessari", encara que reconeix que el dilluns es farà una revisió mèdica mèdica per saber com es troba.

Dimecres passat membres del col·lectiu del barri Orba d'Alfafar es van reunir amb la nova consellera d'Educació, Formació i Ocupació, Mª José Catalá, qui es va mostrar receptiva cap a les seves protestes.

 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid