Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
Detingut el feixista italià que havia de fer una xerrada a Castelló

Iannone és dirigent de la Casa Pound, un centre social d'extrema dreta

14/01/2012 Internacional
Gianluca Iannone, un dels dos feixistes italians que havia de participar a la xerrada d'aquest dissabte a Castelló, però que es va aplaçar, va ser detingut aquest divendres a Itàlia en el marc d'una investigació per un tiroteig que va ocórrer el 2 de gener a la ciutat de Tívoli, en què un antic militant neofeixista, Francesco Bianco, va rebre dos trets a les cames.

Iannone és dirigent de la Casa Pound, un centre social d'extrema dreta al què pertanyia l'assassí racista de Florència que el passat mes de desembre va matar dos senegalesos a trets, va ferir-ne tres més i es va treure la vida suïcidant-se.

Prop de 50 carabinieri es van presentar a les set del matí de divendres a la seu de la Casa Pound a Roma i van registrar l'apartament de Gianluca Iannone, segons han informat diversos mitjans de comunicació italians. Iannone era uns dels tres conferenciants que havien estat convidats a la xerrada de Castelló organitzada per Proyecto Impulso.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid