Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP vol que es descarti la construcció d'un pavelló a la Devesa

El grup municipal de la CUP demanarà en el proper ple municipal que es descarti definitivament la construcció d'un pavelló esportiu a la Devesa. Concretament, la moció que ha presentat la formació proposa acordar de modificar el PGOU "per tal d'impedir qualsevol nou desenvolupament urbanístic a la Devesa, ja sigui per a usos esportius o d'altre tipus; i que per tant es descarti definitivament la construcció d'un pavelló esportiu en aquest parc".
 

En la mateixa moció també es demana que s'iniciïn els tràmits per tal d'aprovar "un Pla Especial per gestionar la Devesa, i dotar-la dels instruments necessaris per a garantir-ne la conservació, optimitzar-ne els valors ambientals, culturals, pedagògics i recreatius que aporta a la ciutat".

09/11/2011 11:12 Política
El regidor i portaveu de la formació, Jordi Navarro creu que al ple pot haver-hi una majoria favorable a descartar el pavelló, per la qual cosa s'ha mostrat confiat que la proposta s'aprovi.

El també regidor de la CUP, Carles Bonaventura, que és membre de Reagrupament i veí de la Devesa, ha recordat que aquesta és una reivindicació de del barri, i que era un dels compromisos que la CUP duia al programa amb què es va presentar a les passades eleccions municipals. El portaveu també ha defensat que la Devesa és un patrimoni del conjunt de la ciutat i el parc urbà més gran dels Països Catalans, per la qual cosa cal blindar-lo i preservar sense vacil·lacions.

 

Per saber-ne més:

La CUP denuncia que el Pla d'Usos de la Devesa no blinda el parc contra el pavelló 

La CUP combat un Pla d'Usos que no descarta la construcció d'un pavelló a la Devesa 

L'Ajuntament de Girona aprova un Pla d'Usos que no descarta la construcció d'un pavelló a la Devesa 

La CUP de Girona organitza una xerrada amb les associacions de veïns com a protagonistes 

La CUP de Girona encartella la Devesa per felicitar el veïnat per la victòria  

La CUP de Girona celebra la retirada del projecte de pavelló a la Devesa 

L'ajuntament de Girona ja ha pagat 150.000€ per un pavelló que Patrimoni prohibeix construir  

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid