Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament de Girona aprova un Pla d'Usos que no descarta la construcció d'un pavelló a la Devesa

El Pla d'Usos de la Devesa es va aprovar d'esquenes a la ciutadania, ja que l'Ajuntament havia de presentar públicament el Pla però no en va fer difusió, de manera que només set ciutadans/es van acudir a la presentació. L'equip de govern va aprovar el Pla d'Usos de la Devesa amb els vots a favor del tripartit (PSC, ERC i ICV-EUiA) i el PP.

Un grup de ciutadans contraris al Pla d'Usos de la Devesa es va concentrar ahir davant l'Ajuntament per mostrar el seu rebuig a aquest pla. La CUP de Girona denuncia que no es va publicitar l'audiència i que els veïns no en van poder consultar el contingut.

15/09/2010 12:44 Territori

Aquesta audiència on hi van acudir només set persones havia de significar el retorn de totes les aportacions i demandes realitzades durant el "procés participatiu" i l’inici d’un període d’al·legacions que ha de permetre que aquest pla obtingui el vistiplau ciutadà. Així doncs, per la CUP es va convertir un acte sense sentit, que va passar desapercebut al conjunt de la ciutadania gironina.

La formació afirma que s’ha tornat a posar de manifest, com ja fa quasi tres anys que passa, "que la desinformació i la voluntat de control polític continuen menant la problemàtica de la Devesa, i que l’equip de govern està intentant tornar a passar de puntetes sobre un tema polèmic, en comptes d’encara la situació i trobar una solució basada en el diàleg". Per això, des de la CUP de Girona es demana a l’equip de govern que rectifiqui aquesta posició; que dediqui esforços a difondre el contingut d’aquest pla d’usos, i que fomenti la presentació d’al·legacions, com a una mesura per pal·liar el dèficit de transparència i participació que durant aquest període ha caracteritzat el procés.

No es descarta la construcció del pavelló a la Devesa

Pel que fa al contingut del Pla, la CUP denuncia que, tot i que el projecte de pavelló ja es va descartar, indirectament es deixa la porta oberta a la construcció d’equipaments esportius al parc urbà, la qual cosa podria fer renéixer, en un futur, el projecte del pavelló que tanta oposició ha generat durant aquesta legislatura entre els veïns de la Devesa i la ciutadania de Girona. Per tot això, la CUP critica la poca competència amb què l’equip de govern ha gestionat aquest tema, que s’ha allargat durant tota la legislatura; i considera inacceptable el desgast econòmic que ha causat aquesta mala gestió, especialment pel que fa a la redacció del projecte del pavelló, que va significar una despesa de 150.000€.

Per saber-ne més:

La CUP de Girona organitza una xerrada amb les associacions de veïns com a protagonistes 

La CUP de Girona encartella la Devesa per felicitar el veïnat per la victòria  

La CUP de Girona celebra la retirada del projecte de pavelló a la Devesa 

L'ajuntament de Girona ja ha pagat 150.000€ per un pavelló que Patrimoni prohibeix construir  

Poble 1-Autoritarisme. - Jordi Navarro, portaveu de la CUP de Girona.
 
Guanya el poble. - Comunicat de la CUP de Girona en relació a la decisió de Patrimoni. 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid