Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP denuncia que el Pla d'Usos de la Devesa no blinda el parc contra el pavelló

Tot i que l'Ajuntament finalment ha incorporat algunes de les peticions que la CUP va presentar en forma d'al·legacions al projecte de Pla d'Usos del parc de la Devesa, la formació política considera que les exigències clau per a la preservació de l'espai han estat desestimades.

La CUP ha pogut constatar que el Pla d'Usos de la Devesa que s'aprovarà avui al Ple Municipal no contempla una rebaixa en l'edificabilitat ni tampoc la possibilitat que la gestió s'efectuï a través d'un Pla Especial. Aquestes eren algunes de les esmenes que feia la CUP al projecte.

14/12/2010 11:40 Territori

 

Jordi Navarro, portaveu de la CUP, ha declarat que "el més greu és que l'Ajuntament faci cas omís a les peticions d'una part majoritària de la ciutat, i que encara es prevegi la construcció d'un pavelló a la Devesa". Per aquesta raó, Navarro ha augurat "un nou cicle de mobilitzacions", i ha reiterat que la CUP "té la mà estesa als veïns per continuar aquesta lluita per salvar el parc".

Per saber-ne més:

La CUP combat un Pla d'Usos que no descarta la construcció d'un pavelló a la Devesa 

 

L'Ajuntament de Girona aprova un Pla d'Usos que no descarta la construcció d'un pavelló a la Devesa 

La CUP de Girona organitza una xerrada amb les associacions de veïns com a protagonistes 

La CUP de Girona encartella la Devesa per felicitar el veïnat per la victòria  

La CUP de Girona celebra la retirada del projecte de pavelló a la Devesa 

L'ajuntament de Girona ja ha pagat 150.000€ per un pavelló que Patrimoni prohibeix construir  

 

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid