Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
S'inicia una campanya per demanar que no es permeti la presència de militars a Collserola

Abans que aparagués la notícia en diversos mitjans de comunicació el mes passat, el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat del Vallès (CASC) ja es va fer ressò al mes de març a la seva pàgina web de les activitats a Collserola de tropes militars de la Caserna del Bruc.
 
Ara, el col·lectiu antimilitarista vol fer un pas més enllà engegant una campanya per forçar al Consorci del Parc Natural de la Serra Collserola per a que retiri les autoritzacions de les que gaudeixen els "professionals de la guerra, els professionals de la mort". Per la seva banda, la CUP de Sant Cugat del Vallès i la CUP de Barcelona ja han denunciat públicament aquestes activitats de l'exèrcit espanyol a la serralda i han demanat que als respectius municipis que els hi donin permís.

 

 

03/10/2011 23:38 Drets i Llibertats

 

Manifest  Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat del Vallès (CASC)

FORA MILITARS DE COLLSEROLA

Les entitats i col·lectius sotasignants volem expressar el nostre rebuig a la presència militar al Parc Nautural de la Serra de Collserola.
Pensem que les pràctiques militars dins del Parc, amb soldats uniformats, armats i camuflats, són un perill per les persones que transiten per Collserola.


Estem en contra de què es vegi als militars com una escena habitual al Parc, creiem que el militarisme no es pot normalitzar. No volem que el Parc de Collserola es converteixi en un espai on l’exèrcit practiqui tàctiques i estratègies que després portaran a terme contra poblacions d’altres països en les mal anomenades "missions de pau".

No volem que Collserola es converteixi en un camp de maniobres militars, no volem trobar gent armada i uniformada al bosc, no volem militars al Parc.

Per tot això demanem al Consorci del Parc Natural de la Serra Collserola que no es permeti la presència militar en el seu territori. 

 

Per saber-ne més:

La CUP de Sant Cugat del Vallès en contra de la presència de militars espanyols a Collserola 

Militars espanyols a Collserola: una intimidació habitual

Reclamen una reducció de les activitats humanes a l'interior del nou parc natural de Collserola 

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat denuncia la pràctica d'exercicis militars a Collserola 

La serra de Collserola ja és Parc Natura

Les “Hermandades de Legionarios”: forces d’ocupació paramilitars més enllà de la legalitat 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid