Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Deixen en llibertat el voluntari catòlic que volia atemptar amb gasos contra els laicistes a Madrid

 L'estudiant mexicà de 24 anys i voluntari de l'organització de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) ha estat posat en llibertat.  José Alvano Pérez Bautista, estudiant de química i que havia amenaçat de forma anònima en un fòrum d'atacar amb coctels molotovs i gasos químics els manifestants que van mostrar el rebuig envers la visita de Benet XVI, ha estat tractat amb indulgència per part de la justícia espanyola tot i les proves incriminatòries. 

Malgrat els antecedents recents dels atemptats integristes de Noruega, l'estudiant mexicà que pretenia atacar  la marxa laica de protesta contra el Papa ha estat alliberat i l'intent d'atemptat i les amenaces homòfobes no han estat encara condemnades públicament per partits com el PP i el PSOE.

19/08/2011 10:11 Drets i Llibertats

El detingut va declarar davant del jutge de l'Audiència Nacional espanyola Fernando Andreu, del jutjat central d'instrucció número 2, que va ordenar l'escorcoll al domicili del jove i a la seu de l'Institut de Química Orgànica General, on estudiava. Després va ser posat en llibertat.

Pérez Bautista va redactar diversos missatge sota el pseudònim "Bagman 69" en què anunciava l'atemptat contra  les protestes antipapals amb frases com "Qui serà el valent que llançarà una sobre l'esquena d'un marieta de merda antipapa?" Pretenia utilitzar substàncies químiques per a confeccionar una bomba de gasos.

L'integrista catòlic va mostrar un odi homofòbic en els seus missatges, com ara  "Cal matar tots els homosexuals" , en  referència a la manifestació contra el Papa, que definica com els "maricons de merda antipapa", i propugnava l'extermini dels homosexuals en nom de Déu.

 Partits com el PP i el PSOE no han condenmat encara l'intent d'atemptat d'aquest ultracatòlic ni les amenaces homòfobes que va redacar als fòrums del diari digital La voz libre, de coneguda tendència dretana i espanyolista.

 

 Per saber-ne més:

El terrorista noruec i l'auge de l'extrema dreta a Europa

El ministeri de l'Interior investigarà si el terrorista d'Oslo va treballar amb ultres valencians

Entitats antifeixistes avisen que el terrorista noruec "demostra el perill de l'extrema dreta" 

Milers de joves catòlics ocupen les contrades catalanes per ofrenar glòries a Benet XVI 

Rahola apunta, Breivik dispara 

Mans blanques manen matar 

La CUP de Barcelona anima a mobilitzar-se en contra de la visita del Papa 

"Una altra lectura de l'hoste", Pedrolo també estava en contra de la visita del Papa 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid