Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Montcada es manifesta a favor del repartiment del treball i la riquesa

Al voltant de 150 persones es va manifestar dijous passat pels carrers de Montcada (Horta) en contra de la crisi i a favor del repartiment del treball i la riquesa.
 
Convocats La Plataforma d'Aturats de Montcada, el sindicat COS i Endavant (OSAN), l’objectiu de la perolada era denunciar les retallades socials que s'estan patint a tots els nivells així com marcar amb punts negres alguns dels responsables directes de l’actual crisi capitalista, bancs o grans empreses com Mercadona, entre d’altres.

03/07/2011 16:18 Laboral
Durant la marxa es va denunciar la manca d’instal·lacions sanitàries públiques, el mal ús i balafiament dels impostos, els retalls socials, salarials i la precarització laboral, l’abús bancari o els grans beneficis obtinguts per la classe empresarial valenciana i estatal. La manifestació, que va marxar amb to festiu i reivindicatiu, també va servir per continuar amb la feina conjunta de les diverses organitzacions convocants i estretar-les amb el teixit associatiu de Montcada, ben present durant tot el recorregut.
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid