Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestació a l'Horta contra els atacs als drets socials i laborals

La Plataforma d'Aturats de Montcada, el sindicat COS i Endavant (OSAN) han convocat per dijous que ve a Montcada (Horta Nord) una manifestació-perolada en protesta contra "els nombrosos atacs que estan produint-se els darrers mesos contra els nostres drets socials i laborals".

Així, denuncien el tancament d'empreses i l'acomiadament de treballadors, l'augment dels ERO, el creixement salvatge de l'atur, l'augment de la precarietat laboral fruit de la reforma laboral, l'empitjorament de l'accés a una pensió digna, l'atac als convenis laborals o els continus desnonaments de persones que no poden pagar unes hipoteques abusives i que es veuen obligades a abandonar les seues cases.

26/06/2011 14:38 Drets i Llibertats
En aquest sentit, asseguren que el municipi sap bé quins són els efectes de la crisi perquè la pateix "en primera persona" i remarca que l'han de pagar "els qui l'han provocada, els bancs, les multinacionals i els rics". "A Montcada coneixem els culpables de la crisi: eixos que van crear la bombolla immobiliària; eixos que han estat rescatats amb diners públics; eixos que continuen obtenint grans beneficis fins i tot en temps de crisi; eixos polítics que han afavorit les reformes socials i laborals, que han beneficiat els rics i els poderosos...", sentencia.
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid