Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Vilafranca celebrarà una Assemblea General per analitzar els reptes de la legislatura

La CUP realitzarà el proper dissabte 9 de juliol una Assemblea General a l'Escorxador de Vilafranca. Aquesta assemblea està oberta a tota la militància, simpatitzants i persones col·laboradores de la CUP, però també es convida a totes les persones que vulguin participar i donar suport al projecte d'unitat popular a Vilafranca.

Aquesta assemblea es planteja com un espai de reflexió i treball col·lectiu per afrontar els diferents reptes que té la candidatura durant aquesta nova legislatura que tot just comença, tant estratègics com organitzatius.

06/07/2011 10:10 Política
Serà, per altra banda, la primera assemblea general després de les eleccions municipals del 22 de maig, i per tant, un altre dels punts a valorar seran els resultats electorals. La CUP celebrarà la seva Assemblea General el dissabte 9 de juliol a les 10 h a la sala d'actes de l'Escorxador de Vilafranca.

En aquest punt, es presentarà una memòria de campanya oberta a les aportacions que es puguin recollir en l'assemblea.

Un altre punt de l'ordre del dia serà la realització d'un debat estratègic que serveixi per marcar les línies i eixos de treball per a la nova legislatura que s'ha iniciat aquest mes de juny.

Finalment, es plantejarà també un debat organitzatiu obert a tots els assistents amb l'objectiu de decidir una proposta organitzativa de treball que s'adapti a la nova legislatura i que permeti continuar enfortint el moviment i el projecte polític de la CUP.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid