La CUP de Vilafranca celebrarà una Assemblea General per analitzar els reptes de la legislatura

La CUP realitzarà el proper dissabte 9 de juliol una Assemblea General a l'Escorxador de Vilafranca. Aquesta assemblea està oberta a tota la militància, simpatitzants i persones col·laboradores de la CUP, però també es convida a totes les persones que vulguin participar i donar suport al projecte d'unitat popular a Vilafranca.

Aquesta assemblea es planteja com un espai de reflexió i treball col·lectiu per afrontar els diferents reptes que té la candidatura durant aquesta nova legislatura que tot just comença, tant estratègics com organitzatius.

06/07/2011 10:10 Política
Serà, per altra banda, la primera assemblea general després de les eleccions municipals del 22 de maig, i per tant, un altre dels punts a valorar seran els resultats electorals. La CUP celebrarà la seva Assemblea General el dissabte 9 de juliol a les 10 h a la sala d'actes de l'Escorxador de Vilafranca.

En aquest punt, es presentarà una memòria de campanya oberta a les aportacions que es puguin recollir en l'assemblea.

Un altre punt de l'ordre del dia serà la realització d'un debat estratègic que serveixi per marcar les línies i eixos de treball per a la nova legislatura que s'ha iniciat aquest mes de juny.

Finalment, es plantejarà també un debat organitzatiu obert a tots els assistents amb l'objectiu de decidir una proposta organitzativa de treball que s'adapti a la nova legislatura i que permeti continuar enfortint el moviment i el projecte polític de la CUP.