Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament de Girona convoca una audiència sobre el TAV gràcies a la pressió de la CUP i els veïns

L'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, ha confirmat que l'Ajuntament convocarà pròximament una Audiència Pública sobre les obres del TAV després que la setmana s'entreguessin 1.072 signatures reclamant-ho.

Així, després que inicialment s'hi hagués negat, l'equip de govern s'ha vist forçat a convocar aquest acte, que té per objectiu que els veïns i veïnes puguin exposar les seves inquietuds i peticions, i que els representants municipals donin explicacions d'allò que no s'ha fet bé.

03/01/2011 17:57 Política

La iniciativa per demanar una Audiència Pública va ser impulsada per diverses entitats ciutadanes i la CUP, que des de l'octubre han estat recollint les signatures. A partir d'ara, i mentre s'espera que es confirmi la data en què se celebrarà l'acte, les entitats impulsores han habilitat espais perquè les veïnes, veïns i entitats puguin fer les seves aportacions i donar contingut al debat. 

Per saber-ne més:

L'Audiència Pública del TAV a Girona ja ha recollit la meitat de signatures 

Comença amb bon ritme la recollida de signatures de la campanya sobre el TAV 

La CUP de Girona pressiona l'Ajuntament perquè posi remei als greuges del TGV 

La CUP de Girona alerta de les conseqüències que estan provocant les obres del TGV

La CUP de Girona denuncia que les obres del TGV fan tancar comerços

La tuneladora del TGV a Girona comença a provocar els primers estralls

La CUP de Girona reclama transparència en les obres del TGV a la ciutat 

Avui, Dia contra el TAV a Hernani 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid