Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comença amb bon ritme la recollida de signatures de la campanya sobre el TAV

La CUP de Girona segueix endavant amb la campanya per demanar una audiència pública sobre les obres del TAV arreu de la ciutat. Fa dues setmanes que han iniciat el procés de recollida de signatures, diverses parades informatives i alguns porta a porta. 
 
Recorden que es pot seguir l'actualitat de la campanya a través del blog. També, que per ajudar-los a obtenir suports, es pot descarregar el document de recollida de signatures a través d'aquest enllaç i que un cop omplert de signatures el es pot deixar a la bústia de l'Associació de Veïns de Sant Narcís que hi ha al Centre Cívic d'aquest barri. Recorden que perquè el suport sigui vàlid l'ha de signar una persona que estigui empadronada a Girona i que sigui major de 16 anys.

15/10/2010 00:34 Territori

 

Els diferents punts fixos de recollida de signatures són: Bar Empúries (davant del Mare de Déu del Mont) La Botiga del Barri (davant del Cassià Costal) Ferreteria Josep (prop de les Dominiques) El Celler (plaça Assumpció) Tallaferro (plaça de l'Oli, barri vell) Bar La Pedra (carrer Mercaders) Casal Independentista El Forn (carrer del Carme) Centre Social La Màquia (carrer dels Vern, bari vell). 

 

Per saber-ne més:

La CUP de Girona pressiona l'Ajuntament perquè posi remei als greuges del TGV 

La CUP de Girona alerta de les conseqüències que estan provocant les obres del TGV

La CUP de Girona denuncia que les obres del TGV fan tancar comerços

La tuneladora del TGV a Girona comença a provocar els primers estralls

La CUP de Girona reclama transparència en les obres del TGV a la ciutat 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid