Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vilafranca surt avui al carrer per denunciar les molèsties del TGV

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Vilafranca del Penedès fa una crida a participar a la concentració convocada per l'Ajuntament per exigir a ADIF solucions als pas del TGV per la població.

L'Ajuntament ha convocat aquesta primera manifestació ciutadana a causa de la "passivitat" d'Adif. La manifestació sortirà de l'Estació a 2/4 de 8 del vespre. Descarrega't el manifest.

22/02/2010 12:48 Territori
 
A l'esdeveniment del Facebook, s'hi pot trobar un recull de fotos que mostra les molèsties que les obres del TGV provoquen al veïnat.
 
Govern i oposició van fer pinya fa uns dies per convocar una manifestació ciutadana que avui podria omplir els carrers de Vilafranca i marcar el futur d'un conflicte que s'allarga des de fa més de dos anys.
 
Segons explica El Punt, l'Ajuntament ha cridat a la mobilització després que Adif no hagi fet res per solucionar el problema de sorolls i vibracions que provoca el pas del TGV i els trens de mercaderies, tot i que hi ha estudis que certifiquen que la infraestructura no compleix la normativa.
 
Adif, que feia mig any que no es donava per al·ludida, ha cridat ara l'alcalde a una reunió urgent, per dimecres. El govern diu que hi anirà però que avui sortirà al carrer.

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid