Vilafranca surt avui al carrer per denunciar les molèsties del TGV

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Vilafranca del Penedès fa una crida a participar a la concentració convocada per l'Ajuntament per exigir a ADIF solucions als pas del TGV per la població.

L'Ajuntament ha convocat aquesta primera manifestació ciutadana a causa de la "passivitat" d'Adif. La manifestació sortirà de l'Estació a 2/4 de 8 del vespre. Descarrega't el manifest.

22/02/2010 12:48 Territori
 
A l'esdeveniment del Facebook, s'hi pot trobar un recull de fotos que mostra les molèsties que les obres del TGV provoquen al veïnat.
 
Govern i oposició van fer pinya fa uns dies per convocar una manifestació ciutadana que avui podria omplir els carrers de Vilafranca i marcar el futur d'un conflicte que s'allarga des de fa més de dos anys.
 
Segons explica El Punt, l'Ajuntament ha cridat a la mobilització després que Adif no hagi fet res per solucionar el problema de sorolls i vibracions que provoca el pas del TGV i els trens de mercaderies, tot i que hi ha estudis que certifiquen que la infraestructura no compleix la normativa.
 
Adif, que feia mig any que no es donava per al·ludida, ha cridat ara l'alcalde a una reunió urgent, per dimecres. El govern diu que hi anirà però que avui sortirà al carrer.