Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jutgen un independentista canari per actuar contra el genocidi espanyolista

Alerta Solidària, en nom de l’Esquerra Independentista catalana ha enviat una salutació de suport i fraternitat amb la persona encausada i tot el moviment d’alliberament nacional canari.
 
Després de tres anys i mig de procés judicial arriba un judici a l’Audiència Provincial de Santa Cruz de Tenerife contra un independentista canari. Se li atribueixen delictees d’atemptat pels que podria anar a la presó i una sanció de més de 6.000 €.

29/01/2010 16:57 Drets i Llibertats
Malauradament, els organitzadors van insistir l’any següent, el 2006 i en la localitat de Aguere es tornà a celebrar l’acte conegut popularment com “el pendón de la conquista”. Les lògiques protestes comportaren enfrontaments amb la Policia Nacional espanyola qui s’endugué detingudes diveres persones. Posteriorment, i vist el clar rebuig social cap a l’acte espanyolista, ha quedat definitivament anulat de l’agenda institucional, fet que suposa la legitimació de les protestes i dóna la raó als resistents canaris. Ara però, sota la criminalització d’una forta petició fiscal, el moviment canari organitza la resposta al judici, que no s’ha aturat, i segueix reivindicant la fi de la repressió política i la fi de la ocupació espanyola.

El company represaliat té el suport de l’Organització Juvenil Azarug , Espacio Sociocultural La Casa, Asamblea Canaria por el Reparto de la Riqueza, Radio Pimienta i Iniciativa por La Orotava.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid