Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Catalunya Nord deixarà de rebre el senyal de TV3 i de Canal 33 a partir del 12 de gener

A no ser que el Consell General i ERC compleixin la seua paraula i trobin una solució per aquest problema, conegut des d'anys, en uns pocs dies que queden!, segons Vilaweb Catalunya Nord. Anteriorment, al mes de març passat, els reemissors dels canals TV3 i Canal 33 d'Illa del Riberal, Cases de Pena i Talteüll van haver de ser tancats a petició de l'ANFR.
Mònica Terribas ja ha avançat que TV3 no és una televisió de Països Catalans, tot i que ha remarcat "que la vocació és que la gent que parli català pugui consumir TV3."
Des del passat divendres, a Cotlliure, Portvendres, Cervera i Banyuls de la Marenda, tenen dificultats per veure TV3, a causa del llançament de la Televisió Digital Terrestre francesa a la zona d'Illa del Riberal i a la Costa Vermella, segons informa el diari 'la clau.net'.  Els canals digitals afectats per l'Agència Nacional de Freqüències (ANFR)  corresponen en efecte als canals analògics ocupats, en determinats casos des de finals dels anys 1980, per les cadenes públiques catalanes TV3 i Canal 33, i les espanyoles TVE1 i TVE2.

22/12/2009 00:12 Comunicació
Pub catnord cat 2 Pub catnord cat 2
Els habitants de Banyuls, Cotlliure, Portvendres i Cervera van ser privats de programes, abans d'un canvi de canals efectuat per l'operador privat encarregat del manteniment dels repetidors de la Torre de Madeloc, situada al terme municipal de Portvendres.
 
De totes maneres cal anunciar que, a partir del 12 de gener, dia del tancament del sistema analògic de l'emissor del Pic de les Salines, ens quedarem tots sense rebre cap cadena de TV3 i Canal 33. A no ser que el Consell General i ERC compleixin la seua paraula i trobin una solució per aquest problema, conegut des d'anys, en uns pocs dies que queden!
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid