Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La gran majoria dels mitjans de comunicació menyspreen l'Esquerra Independentista

12.09.07 L'homenatge a Xirinacs va omplir el passeig del Born de gom a gom. Un acte  emotiu i d'exaltació a continuar la lluita per la llibertat recollint  el seu ideari de compromís pel país, que ha estat totalment manipulat per alguns mitjans de comunicació i fins i tot, silenciat com és el cas de TV3 al Telenotícies vespre. 
(Actes de l'EI arreu del país, anem actualitzant
 

12/09/2007 03:03 Política
La gran majoria dels mitjans de comunicació menyspreen  l'Esquerra Independentista Tampoc no han parlat dels diferents actes que s'han fet al Fossar de les Moreres i a la resta del país. De la manifestació de la tarda pels carrers de Barcelona, el "canal 3/24" ha parlat de centenars de persones. 
 
Només han volgut remarcar, alguns mitjans, els xiulets i les esbroncades, mentre altres ho han silenciat, en concret TV1 i TV3. I és que si no hi ha incidents no hi ha notícia.
 
 
 
Amnistia dels presos polítics. Al matí s'han fet diversos actes al Fossar de les Moreres, per una banda la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI), Maulets, Endavant (OSAN) al Passeig del Born i després han realitzat una manifestació per l'Amnistia dels presos polítics.
 
En el cas de la tarda, diversos milers de persones s'han manifestat convocades per aquestes mateixes organitzacions, amb la presència més reduïda d'altres pancartes com ara la d'un bloc anarquista, Revolta Global o bé l'històric PSAN  fins al Fossar de les Moreres. Aquesta marxa, amb accions al llarg del recorregut, ha finalitzat amb el tradicional acte polític on enguany destacava la intervenció d'un membre del Secretariat Nacional de les CUP. Tot plegat, ambientat en el marc de la campanya dels 300 anys d'ocupació espanyola.
  
Endavant (OSAN) n'ha publicat una crònica.
 
 
 
Acte de Maulets a Cervera
 
Per tercer any consecutiu Maulets organitza la prèvia de la diada a Cervera, aquest any com a acte central amb la xerrada sobre Còrsega d'un delegat de Corsica Nazione Indipendente. Els actes estaven coorganitzats pel Centre Obrer, la CUP i el Col·lectiu A les Trinxeres, als quals hi varen participar al llarg de la jornada més d'una seixantena de persones.
 
 
 
 
Amnistia dels presos polítics. Per l'altre, el Moviment de Defensa de la Terra (MDT) a l'interior del Fossar, ha fet durant el matí l'homenatge al caiguts en combat per una Terra Lliure, s'ha lloat la tasca de formigueta però que va fent forat de les Candidatures d'Unitat Popular (CUP). Ha parlat també de fulls de ruta cap a la Independència (tenint en compte l'alliberament de classe i de gènere), ja que s'ha demostrat que l'autonomia és un cul de sac per assolir les llibertats nacionals i ha denunciat el menyspreu de la classe política d'aquest país vers a la ciutadania.
 
Crònica dels actes organitzats per l'MDT durant de la Diada a Barcelona.
 
MDT-Fossar- 11-09-07
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Manifest 11 de Setembre de la CUP-Reus
 
 
 
 
 
  Girona 11-09-07
 
 
 
 
 
 
 
Girona 11-09-07
 
 
 
 
 
 
 
L'homenatge a Xirinacs centra la Diada a Olot
 
 
A Celrà una cinquantena de veïns i veïnes van participar en els actes convocats per la Candidatura d’Unitat Popular de Celrà. També es va fer un homenatge a Lluís Maria Xirinacs.
 
 
 
 
L'Assemblea de Joves de Valls desplega la pancarta A la diada castellera del 10 de setembre, l'Assemblea de Joves de Valls va omplir la plaça d'estelades i va desplegar una pancarta  amb el lema de la campanya unitària de l'esquerra independentista '300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marxa de Torxes a Vilafranca del Penedès
 
 
 
 
 
 
 
Acte de l'Esquerra Independentista a Vic Acte de l'Esquerra Independentista a Vic ("Osona Digital")
 
 
 
 
 
 
Assemblea de joves de Vilanova i la Geltrú
Assemblea de joves de Vilanova i la Geltrú 
 
 
 
 
 
 Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid