Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Estelades i el lema "Això no és Espanya,This is not Spain” reben "La Vuelta" a Tortosa

Una quinzena de joves reben La Vuelta al seu pas per Tortosa amb estelades i una pancarta amb el lema “Això no és Espanya,This is not Spain”. Diverses persones del públic i dels equips participants han mostrat la seua simpatia envers la reivindicació independentista. S'ha volgut aprofitar el pas de  La Vuelta  per visualitzar el conflicte nacional català,  de cara a tot l'estat i també aprofitant el cert ressò que té aquesta competició a nivell internacional. Des de Maulets del Baix Ebre, consideren que  el pas de la Vuelta  per "les nostres terres no és més que una nova agressió per part de l'Estat a la nostra integritat com a poble. Per tots és sabut, que l'Estat espanyol utilitza tots els mecanismes que té a l'abast per imposar el seu projecte de nació imperialista, aixafant pel camí tots els pobles que se li posen al davant".
 
 

03/09/2009 18:02 Política
En aquest, segons Maulets,  "podem vere com utilitzen l'àmbit esportiu per donar un missatge clar: “Els països Catalans són Espanya”. No és el primer cop que utilitzen l'esport per reforçar la idea “España” i de la homogeneïtzació cultural (espanyola), lingüística(espanyol) i nacional(espanya) que voldrien tindre arreu de l'Estat, només cal vere quina actitud han tingut envers les seleccions catalanes i els seus processos d'oficialització, o la ferbor espanyola que desboquen cada cop que guanya la selecció espanyola de futbol".
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid