Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els ensenyants embolcallen de taronja diversos monuments per fer una crida a la vaga del 10-J

Aquest matí, els delegats i delegades sindicals d’USTEC·STEs, CCOO, ASPEPC-SPS i FETE-UGT han embolcallat de taronja del monument a Rafael Casanovas a la Sant Pere i el monument a Francesc Macià Plaça de Catalunya de Barcelona i han fet una ofrena floral, per protestar contra la política educativa del departament i en rebuig a la nova Llei d'Educació.  Aquestes accions símboliques també s'han realitzat a altres ciutats del Principat. Paral·lament, els delegats han recordat que el proper dia 10 de juny hi ha convocada una vaga de 12 a 15 hores a tot l’ensenyament públic i concentracions a les 13,30 hores a diferents localitats de Catalunya.

03/06/2009 17:18 Política
A Girona, en un acte reivindicatiu, els delegats han embolcallat l'estàtua de la plaça Constitució amb teles de color taronja on es podia llegir: 'L'Educació no ha de pagar la crisi' i 'Quin futur ens espera amb la LEC?'. Amb l'acte de protesta, volen escalfar motors per la vaga convocada pel 10 de juny, la quarta en 15 mesos des que la nova LEC ha començat a fer camí.
 
Aquesta nova normativa ha aixecat les ires dels sindicats, que afirmen que deixa 'la porta oberta' a l'entrada del sector privat a l'educació. Una de les mesures que s'ha criticat més aquest matí és la de les hores extres o, el que el departament anomena 'major dedicació'. Pels mestres de primària són quatre hores més setmanals i tres a secundària. Pels sindicats, en temps de crisi no és una mesura adequada ja que dóna la possibilitat de treballar més als professors que ja estan als claustres però no dóna opció de fer noves contractacions quan hi ha elevades xifres d'atur al país. '
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid