Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La UAB nega l'entrada als pares de l'estudiant en vaga de fam

El servei de seguretat que està custodiant al vaguista de fam, Tomàs Sayes, a l'Edifici d'Estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona té ordre de no deixar entrar a visitar en Tomàs a ningú que no estigui apuntat en una llista, ni tan sols deixaran passar als seus pares, segons s'ha pogut saber aquest migdia de fonts del grup d'estudiants de suport a la vaga. La llista es va realitzar pel dijous passat quan, en motiu del carnestoltes organitzat per les assemblees de facultat, l'Edifici d'Estudiants va decidir tancar les portes.  Davant d'aquesta situació, el grup de suport va haver de facilitar un llistat de noms d'aquelles persones que havien d'entrar i sortir de l'edifici, per tal de que el vaguista no es quedés sol. (Avui és compleix el sisè dia d vaga de fam)

28/02/2009 14:35 Educació
Sembla ser, però, que sense avisar abans al grup de suport, s'ha establert aquesta com a única llista d'entrada a l'edifici i, a més, s'ha donat l'ordre de no deixar passar ni tan sols els familiars.

Fonts estudiantils han manifestat que la UAB vol establir un règim similar al penitenciari per continuar amb la política de censura i silenciament.  Alhora que afegeixen que estan fent joc brut impedint que en Tomàs pugui veure a la seva familia.  Segons ells, això denota la manca de voluntat, per part de les autoritats universitàries, de resoldre el conflicte, sinó tot el contrari.

http://vagadefamperlauniversitatpublica.wordpress.com/

 

Per saber-ne més
 

La Universitat de Lleida es posiciona contra l’aplicació de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior- Llibertat.cat

La Universitat de Girona es posiciona per congelar el Procés de Bolonya- Llibertat.cat

El SEPC inicia una campanya en defensa de la Universitat Pública- Llibertat.cat

Als Països Catalans decidim universitat pública. Aturem Bolonya! - SEPC

“Si tenen clar que som una minoria, per què es neguen a fer un referèndum?”  - Entrevista a l'Accent a Arnau Mallol (SEPC)
 

Els estudiants han impedit la inaguració al Campus de la UPF del 22@- Llibertat.cat

El SEPC demana la dimissió del rector després de desallotjar campus Comunicació-Poblenou de la UPF. Llibertat.cat 

Detinguts dos dels estudiants que realitzaven una acció anti-Bolonya - Alerta Solidària

Els estudiants reprenen les mobilitzacions contra Bolonya pel desacord amb el departament - Vilaweb

El SEPC presenta alternatives a la idea d'una Taula Nacional per la Universitat Pública - Llibertat.cat

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid