Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Es constitueix "Independentistes de la Safor"

Neix "Independentistes de la Safor". Un grup de persones d'edats compreses entre els 25 i 70 anys, algunes procedents de les diferents organitzacions de l'esquerra independentista de la comarca (SEPC, Maulets, PSAN) i d'altres independents, que s'identifiquen plenament amb els principis ideològics de lluita per l'alliberament social i nacional dels Països Catalans, defensats per l'esquerra independentista.

24/09/2008 15:30 Política
L'objectiu com a grup és oferir a la societat saforenca una visió, des de l'òptica de l'esquerra independentista, de les problemàtiques concretes que afecten a la comarca de la Safor: infrastructures, transport, sanitat, educació, vivenda, medi ambient, cultura... 
 
A la p`sgina web esmenten que "pretenem crear un espai de debat i generació de propostes i discurs propi al voltant de les diverses problemàtiques locals i comarcal que afecten tots els aspectes da la vida diària a la nostra comarca. Es tracta de cohesionar l´independentisme sociològic, informar i formar políticament per tal de ser una veu de referència pública per al conjunt de la societat i donar així a conéixer els plantejaments i propostes que l´esquerra independentista té per als nostres pobles, per al territori, l´educació, el jovent, l´habitatge, la sanitat, les infraestructures… i tot això obert a la teua participació."
 
Amb aquesta voluntat, diuen que, "encetem el projecte amb dues eines, una xarxa de distribució via correu electrònic a través de la qual, sense saturacións, rebràs informació al voltant de les activitats locals, comarcals o nacionals i en segon lloc la creació d´un blog a partir del qual difondre i fer pública l´opinió de l´esquerra independentista al conjunt de la societat saforenca"
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid