Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació de la Plataforma Metropolitana Contra els Transvasaments al Col·legi de Periodistes

 Aquest migdia es presenta la Plataforma Metropolitana Contra els Transvasaments al Col·legi de Periodistes de Barcelona. La plataforma fa uns dies va fer conèixer el manifest en contra dels transvasaments. Ahir al vespre, mig centenar de persones es van concentrat  als carrers del de Ciutat Vella de Barcelona i van fer un  'enterrament' simbòlic del rius del país a la plaça de Sant Jaume. La mobilitzaió estava convocada per Jóvens de l'Ebre.

16/05/2008 07:55 Territori
Entre les consignes, es va cridar que "els polítics, els constructors i Agbar volen matar" els rius mediterranis, com l'Ebre, el Ter, el Segre, el Xúquer o el Vinalopó.
 
Amb aquesta actuació, els manifestants van voler exhibir, una vegada més, el seu rebuig frontal a la interconnexió de les xarxes d'aigües de Tarragona amb les de Barcelona i Girona 
 
Es va denunciar també les agressions que reben cadascun dels reis del país i les polítiques mercantilistes que han fet que la seua aigua haja estat venuda per a satisfer els interessos econòmics de constructores i AGBAR. Consideren que amb auesta aigua, que havia de servir per a mantenir els ecosistemes i el desenvolupament social dels territoris per on passa, està sent transvasada per a continuar en un model de desenvolupament centralista basat en el creixement urbanístic i l’especulació.
 
I amb el “Decret de Sequera” s’obre la porta a més transvasaments del riu Ebre, cap a Barcelona a través de la Interconnexió de Xarxes, i cap a on faça falta... a través de la “disposició addicional quarta”.
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid