Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Demanen la llibertat dels dos detinguts a Perpinyà davant el consulat francès de Barcelona

Ahir al vespre davant el consultat francès de Barcelona, unes quaranta persones es van concentrar per mostrar el seu rebuig a la detenció de dos estudiants de la Universitat de Perpinyà i demanar la seva immediata llibertat. Alerta Solidària havia convocat la protesta. Per la seva banda, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) van penjar pancartes de solidaritat a les universitats d’Alacant, València i Castelló. A Perpinyà, també s'han realitzat concentracions davant la comissària. Veure mostres de solidaritat.

21/12/2007 01:25 Política
 
Els estudiants són membres del Comitè de Vaga que va bloquejar la Universitat nord-catalana durant un mes, en el marc de la lluita estatal en defensa de l’ensenyament superior públic. Un dels dos, també membre de Maulets, ha pogut designar ja advocat però encara es tenen poques informacions respecte als càrrecs que se’ls imputen. Pel moment, les detencions haurien estat impulsades pel President de la Universitat, que els acusaria d’haver rebut amenaces de mort, d’haver estat injuriat i d’haver sofert un robatori. Sense gaires precisions, els estudiants nord-catalans van llevar tota credibilitat a les acusacions emmarcant-les en un nou intent criminalitzador del moviment estudiantil.

Alerta Solidària, que continua amatent al desenvolupament del cas, no descarta més mobilitzacions un cop es puguin ficar en contacte directe amb els detinguts.
 
Comunicats de solidaritat amb els detintguts 
 
 
 
 
Coordinadora Obrera Sindical (COS
 
 
Per saber-ne més 
Dimecres, a Perpinyà, dos joves van ser posar en guàrdia vista per lapolicia francesa per a degradacions i amenaces de mor al curs del'ocupació de la Universitat. Se tracta de Pere habet i Yan Dubois. Unes 150 persones se van concentrar i manifestar davant la comisseria per a denunciar un procès polític. Van de ser presentats al jutge aquest ahir al matí.
Maria Grau, bibliotecària a la Universitat denuncia l'estat d'esperit al si de l'Universitat de Perpinyà. Podeu escoltar les seves declaracions http://arrels.nerim.net/Sons/infodia.mp3 (Informació facilitada per Catnord.cat)
 
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid