Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Apunta't al sopar popular del 5è aniversari de Llibertat.cat

Llibertat.cat celebrarà el seu cinquè aniversari el proper dissabte 19 de novembre amb un acte al Casal Independentista de Sants, on entre altres activitats s'oferirà un sopar popular. Per assistir al sopar cal reservar lloc abans de dimecres que ve 16 de novembre enviant un correu a sopar@llibertat.cat amb el nom i cognoms o bé trucant al telèfon 620160026. 
 
 
Atès que la finalitat de l'acte és celebrar el cinquè aniversari d'aquest mitjà informatiu, el sopar es realitzarà per un preu simbòlic de cinc euros al mateix Casal de Sants.

08/11/2011 11:40 El Davantal
 
Abans del sopar s'abordarà el paper dels mitjans en el procés independentista amb la xerrada "Construcció nacional a través dels mitjans de comunicació". En la tertúlia hi intervindran Vicent Partal, director de VilaWeb; Miquel Almirall, membre de Contrastant; Roger Palà, membre del consell de redacció de Mèdia.cat; Xavi Roijals, membre d'Enfocant.net, i Laia Altarriba, membre de L'Accent. Apunta't a l'esdeveniment del Facebook i utilitza l'etiqueta de Twitter #llibertat5anys.
 

L'acte començarà a les set de la tarda amb la xerrada i continuarà amb el Lliurament de premis Llibertat.cat, que premien cinc independentistes compromesos. Posteriorment es projectarà un vídeo que Llibertat.cat ha elaborat expressament amb motiu d'aquests 5 anys de trajectòria informativa i es presentarà la nova pàgina web del mitjà, que ha volgut estrenar també coincidint amb l'aniversari. L'acte de celebració finalitzarà amb amb una actuació musical de Marcel Casellas, músic i compositor d'Esplugues de Llobregat.

 

Sopar popular Llibertat.cat:

sopar@llibertat.cat

620160026

 

 

Davantal: Cinc anys de Llibertat.cat

Reconeixement dels Premis Llibertat.cat a cinc independentistes actius i compromesos 

Llibertat.cat celebrarà el seu 5è aniversari amb un acte al Casal de Sants 

S'atorgaran els primers Premis Llibertat.cat 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid