Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Reconeixement dels Premis Llibertat.cat a cinc independentistes actius i compromesos

Coincidint amb el 5è aniversari del naixement de Llibertat.cat,  el nostre equip ha decidit atorgar  els primers "Premis Llibertat.cat" a les següents persones, que fins avui desconeixien que havien rebut aquest reconeixement:

Les persones premiades són Jordi Borràs, pel seu treball com a fotoperiodista; Toni Cucarella, per l’activitat com a blocaire al servei de la consciència nacional de Països Catalanas; Jordi Navarro, com a persona que ha col.laborat més activament amb els seus articles a la secció d’Opinió de Llibertat.cat; Agustí Barrera, per la seva tasca de compilador de la Memòria Històrica del moviment independentista; i finalment el Pau d'Harmonies de lluita, que durant aquests anys ha portat a terme un fantàstic treball de promoció de la cultura popular, en el seu tractament del món musical català.

03/11/2011 11:53 Cultura

Aquests premis de Llibertat.cat són un reconeixement a persones o col.lectius que s'han destacat per la seva activitat a favor de la lluita independentista en diversos àmbits, i que han col.laborat amb el nostre mitjà activament.

Premis Llibertat.cat 5è aniversari

1) Fotografia: Jordi Borràs
2) Bloc: Toni Cucarella
3) Opinió: Jordi Navarro
4) Memòria Històrica: Agustí Barrera
5) Promoció de la cultura: Pau d'Harmonies de lluita
 

 Els Premis Llibertat.cat s’entregaran durant la celebració del nostre 5è aniversari al Casal Independentista de Sants Jaume Compte el proper 19 de novembre, en què entre altres activitats es realitzarà la xerrada "Construcció nacional a través dels mitjans de comunicació", amb la intervenció de Vicent Partal, director de VilaWeb; Miquel Almirall, membre de Contrastant; Roger Palà, membre del consell de redacció de Mèdia.cat; Xavi Roijals, membre d'Enfocant.net, i Laia Altarriba, membre de L'Accent. Apunta't a l'acte i al sopar, a l'esdeveniment del Facebook i utilitza l'etiqueta de Twitter #llibertat5anys.

L'acte començarà a les set de la tarda amb la xerrada i continuarà amb el Lliurament de premis Llibertat.cat; uns guardons per  reconéixer la tasca de persones o col·lectius en favor de la lluita independentista des de diversos àmbits.

Per saber-ne més:

S'atorgaran els primers Premis Llibertat.cat

Llibertat.cat celebrarà el seu 5è aniversari amb un acte al Casal de Sants

Llibertat.cat compleix quatre anys de vida

Tres anys de Llibertat.cat

Bases del Concurs Cop a Cop

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid