Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moments de tensió al Poble Nou de Barcelona per a la celebració d'un concert "neonazi"

Els neonazis han traslladat el concert al local The Other Place, al carrer Pujades, cantonada amb Bilbao, al districte de Poble Nou a causa de les crides de diverses entitats que s'havien manifestat en contra de la celebració del concert a Sabadell VÍDEO (BTV)

 

Cap a les 20h, unes 150 persones s'han manifestat davant de local i han aconseguit trencar les vidrieres de la sala The Other Place. Coincidint amb aquests fets han aparegut diverses furgonetes dels mossos d'esquadra i han carregat contra els manifestants mentre han assolit fer una filera per defensar el local. Es parla que s'ha produït la detenció d'un antifeixista i de quatre més retingudes sense especificar si són antifeixistes o feixistes. 

 

12/10/2011 20:46 Política
Segons algunes fons, a les 19.30 havia començat el concert feixista amb els grups Para Bellum, Céltica i Brigada 1238, però fons policials asseguren que hi ha persones d'ideologia neonazi al local, però no es fa cap concert. Les notícies en aquesta direcció són de mment confuses. 
 
Ara bé, el que és cert és el neonazis han traslladat el concert que s'havia de fer a Sabadell a aquest local del Poble Nou. Recordar que moltes entitats de la capital del Vallès s'havien mobilitzat en contra d'aquesta celebració i que l'Ajuntament va dir que miraria d'impedir-lo. Tot i així aquesta tarda  s'ha celebrat una manifestació antifeixista que ha recorregut els carrers del centre de la ciutat vallesana.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid