Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concert contra les ETT a Palma

Dissabte passat va tenir lloc  el Concert Contra les ETT organitzat per Maulets a Palma en el marc de la campanya "El Jovent de Mallorca Plantam Cara a la Crisi!"
 
L'acte va començar amb una explicació de la campanya per part de dos membres de l'assemblea de Palma de Maulets, aplegà a desenes de joves al recentment obret Centre Social Okupat i Autogestionat de Sa Foneta. A la breu xerrada es va fer un repàs dels motius que han portat a Maulets a fer una campanya contra els autèntics responsables de la crisi capitalista des d'una perspectiva juvenil, així com totes les accions i actes ja realitzats.  A l'inici  del concert, el públic pogué gaudir del hip-hop combatiu de l'MC Valtonyc, i el punt i final el posà el punxadiscs Redspider amb clàssics del punk, l'ska i una gran varietat d'estils.

26/09/2011 11:27 Laboral

Maulets Palma agraeix al CSOA Sa Foneta per la cessió de l'espai, i reafirma el seu suport al moviment per la okupació, que consideram una autèntica punta de llança en la lluita contra la especulació urbanística a la nostra ciutat.

 

Per saber-ne més:

Maulets de Palma realitza la primera acció contra les ETTs 

Maulets de Mallorca presenta la campanya "Tanquem les ETT" 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid