Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets de Palma realitza la primera acció contra les ETTs

El proper dissabte l’assemblea de Maulets Palma realitzarà una xerrada sobre les ETTs amb dos ponents sindicalisme combatiu (CGT i CNT). Aquest acte s’encabeix dins la campanya “Tanquem les ETTs-El Jovent de Mallorca plantam cara a la crisi” que va presentar Maulets la setmana passada. La xerrada es durà a terme aquest dissabte 16 de Juliol l’Ateneu Popular de Palma a les 20:00 hores.
 
Ahir dimecres 13 de juliol, l’Assemblea de Maulets Palma va realitzar la primera acció, que va consistir en el desplegament d’una pancarta davant l’Empresa de Treball Temporal Adecco del carrer Indústria, 18, de Palma, i el repartiment de díptics amb les raons per les quals Maulets acusa directament a les ETTs com a una de les culpables de la precarietat laboral. 

15/07/2011 03:27 Laboral
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid