Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Diada a Sabadell cridarà a fer front a les retallades i a treballar per la independència

La Diada popular a Sabadell recordarà les efectes de la crisi sobre les classes populars i farà una crida a seguir treballant per la independència.
 
La CUP i el Moviment Popular de Sabadell (MSP) han fet públic avui els actes de la Diada d'enguany a Sabadell. Totes les activitats tindran lloc el dissabte dia 10 a partir de la tarda. Entre d'altres, els organitzadors tenen prevista una marxa de torxes i un acte polític.

09/09/2011 13:31 Política

En aquest sentit, en el manifest polític per aquesta Diada, la CUP i MPS fan un repàs de la conjuntura política i econòmica de la ciutat i el país; "l'atur juvenil del 40%, la permissivitat a l'hora d'executar ERO a les empreses, les retallades en sanitat i educació, l'execució dels desnonaments a favor de la banca...". 

Per aquests motius, fan una crida a la mobilització, diuen, tal i com "vam fer contra la sentència del TS i el tancament d'emissions de mitjans de comunicació, o amb les vagues contra la reforma laboral i en defensa de les pensions". En aquest mateix sentit, es comprometen a "continuar configurant aquest espai de ruptura que aglutini amplis sectors socials, la Unitat Popular. Un espai que sigui capaç d'articular alternatives a tots els nivells tenint per horitzó la independència i el socialisme als Països Catalans".

A dos quarts de nou la CUP i MPS han convocat la marxa de torxes davant de l'Ajuntament. Avançaran fins a la plaça del Pi, on tindrà lloc l'acte polític, amb parlaments dels col·lectius independentistes. A partir de les deu anuncien un sopar popular davant del Casal Independentista.

Per saber-ne més:

Recull d'actes i mobilitzacions per commemorar l'Onze de setembre

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid