Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Sant Cebrià es desmarca del "manifest l'11S" per l’oposició a penjar l’estelada

La formació organitza un gran acte amb diferents actuacions el dia 10 per renovar la celebració de la Diada

La CUP de Sant Cebrià de Vallalta ha decidit desmarcar-se del manifest unitari de la Diada Nacional de Catalunya que han elaborat la resta de partits després que es rebutgés la seva moció de penjar l’estelada a la façana de l’ajuntament els dies 10 i 11 de setembre. La formació independentista considera que no seria coherent signar un text conjunt amb la resta de forces polítiques quan només ERC va donar suport a posar l’estelada al consistori i quan ICV va arribar a dir que la CUP volia substituir la senyera per l’estelada.

07/09/2011 19:32 Política
Per aquest motiu, la CUP elaborarà el seu propi manifest, que llegirà durant l’acte que celebrarà el dissabte dia 10 al parc Puigverd a partir de les sis de la tarda. Un manifest on deixarà clar que la via autonomista està esgotada com es va comprovar amb la reforma de l'Estatut i on la sentència del TSJC, que imposa el castellà com a llengua vehicular a l'escola, situa la independència com l'única opció per defensar l'autogovern.  
 
Gran acte per celebrar la Diada
Un acte que servirà per fugir del model de celebració caduc de cada any i oferir noves propostes. La jornada s’iniciarà a les sis de la tarda amb conta-contes a càrrec d’Esteve Guardiola de la llibreria Robafaves i un espectacle de màgia a càrrec del mag Markelius de Sant Iscle. Tot seguit, Berta Sala realitzarà diferents exercicis d’acrobàcia i malabars que tancaran les activitats adreçades als més petits. Les actuacions musicals del Trobador de Rovellons, els cebrianencs Footlees, Brain Damage i Síndrome de Vallalta. L’endemà, la CUP prendrà part en l’ofrena floral tradicional a les dotze del migdia. 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid