Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP lamenta la mort d'Heribert Barrera

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP)  vol expressar el condol als familiars, amics i companys d'Heribert Barrera i Costa, expresident del Parlament de Catalunya i ex-president d'Esquerra Republicana de Catalunya.
 
Barrera ha estat un dels darrers representants polítics que havien viscut l'experiència de la Catalunya republicana i autònoma, els valors de la qual han guiat el seu compromís patriòtic. Un compromís que va portar-lo a prendre una decisió arriscada, tornant de l'exili el 1952 per combatre la dictadura feixista i reorganitzar el seu partit. 

28/08/2011 21:03 Política
Tot i la seva avançada edat, Barrera ha exhibit una lucidesa i una coherència admirables en moltes de les seves intervencions públiques, i ho ha fet fins al darrer moment. D'uns anys ençà, s'ha sumat a les veus d'aquelles persones que, tot i provenir de diferents trajectòries del catalanisme, han acabat veient la independència com a única sortida viable per al poble català.

Com a exemple de dignitat i compromís, lamentem la seva mort, alhora que desitgem que el seu record es mantingui viu.

Per saber.-ne més:

Mor Heribert Barrera

Vídeo d'Heribert Barrera al programa Savis de TVC

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid