Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Can Vies es queda al barri després d'haver-se anul·lat la demanda

La sentència anul·la la demanda per un error de procediment dels demandants, fet que els obligarà a iniciar un nou procés si persisteixen en desallotjar-lo. El CSA Can Vies, que celebrarà el seu 14è aniversari el mes de maig, ha organitzat un concert aquesta nit a les Cotxeres de Sants.

Avui divendres s'ha fet pública la sentència del judici iniciat per TMB per tal de desallotjar el Centre Social Autogestionat Can Vies. El resultat; Can Vies seguirà al barri gracies a nous errors de procediment comesos pel prestigiós bufet Giménez de Parga.

 

11/03/2011 19:24 Drets i Llibertats
En el judici del passat 18 de febrer la CNT va comparèixer per confirmar que no hi havia estat citada de la forma adient, malgrat és a aquest sindicat a qui TMB tenia cedit l'espai des de 1984. Per aquest motiu la jutgésa ha dictaminat que l'actual demanda queda anulada, i que en cas de voler iniciar-se un nou procès judicial s'haurà de fer seguint una altra via.

Així doncs, les entitats que formen part de Can Vies podran continuar gaudint de l'espai, que en contra del que argumentaven l'Ajuntament i TMB no està afectat per les obres de cobriment de les vies ni per la remodelació de l'estació de Mercat Nou. El propi Ajuntament de Barcelona va publicar el passat desembre els plànols definitius de les obres, que no afecten al centre social.

 

Font: BarriSants.org

 

Per saber-ne més:

Dues persones s'encadenen a la seu del districte de Sants en suport a Can Vies 

Unes 1500 persones recorren els carrers del barri de Sants en suport al CSA Can Vies 

Solidaris amb Can Vies protesten en la inauguració de les reformes de la plaça Josep Pons a Sants

Manifestació de suport al CSA Can Vies pel judici del 18 de febrer 

Els castellers de Sants ja tenen monument al barri

Manifestació per aturar una nova demanda contra el CSA Can Vies al barri de Sants  

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid