Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Plataforma Recuperem lo Carrer presenta al·legacions contra l'ordenança de "bon ús" de Tortosa

17.08.07 El Casal Popular Panxampla, l'Associació Musical Black Fly, Skatosa, Obre't Ebre, Maulets i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) (aglutinats en la Plataforma Recuperem lo Carrer) han fet públiques les al·legacions que han presentat contra l'ordenança de "bon ús de la via pública" de Tortosa i també han reclamat  que no s'aprove de forma definitiva l'ordenança, alhora que s'obri un ampli debat ciutadà. Tant el Casal Panxampla com les altres entitats entenen que el text de l'ordenança és «marcadament repressiu i sancionador».

17/08/2007 02:49 Política

També creuen que limita el dret a la legítima expressió de la dissidència política i cultural, ja que limita la penjada de cartells i el repartiment de fulls informatius als cotxes supeditant-los a l'existència de permís municipal. Per això, assegura que gran part de la propaganda que va fer la Plataforma en Defensa de l'Ebre a Tortosa no es podria repetir amb aquesta ordenança.

Per saber-ne més:
Presentació de la Plataforma "Recuperem lo carrer" 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid