Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La coordinadora "Ciutat Vella Decideix" es presenta a l'Espai Vilaweb

Ciutat Vella és suma d’aquesta manera als moviments iniciats per altres barris de Barcelona com Sant Andreu o Gràcia, que treballen també en pro del referèndum barceloní.
La coordinadora Ciutat Vella Decideix es va presentar dijous passat en públic, a l'Espai VilaWeb, després de setmanes de feina començant a preparar la consulta sobre la independència que es farà el 10 d'abril de 2011 a Barcelona.  La consulta de Ciutat Vella ja té més de 150 voluntaris organitzats en cinc àrees de treball i 40 entitats que ja treballen per organitzar la consulta dins del districte. El coordinador de Ciutat Vella Decideix, Eduard Thió va explicar que la plataforma estarà present al carrer recollint nous voluntaris i adhesions durant les festes de la Mercè, per Nadal, Santa Eulàlia, i Carnestoltes, entre altres festes populars

18/09/2010 02:04 Política
En el transcurs de la presentació, s'ha projectat un vídeo on hi apareixia l'escriptor Matthew Tree afirmant que "la consulta a Barcelona serà un èxit. També s'explica la importància de Ciutat Vella en la consulta, per la significació que té i perquè més del quaranta per cent dels residents són immigrats.
 
Ara la plataforma centrarà els esforços a fomentar la iniciativa en el teixit associatiu i en el vot anticipat, que començaran a recollir un cop passades les eleccions al Parlament de Catalunya, com estableix la legislació vigent. 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid