Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PATRIMONI CULTURAL
Tornen les passejades de primavera de Guanyem Girona per descobrir l’entorn i el patrimoni de la ciutat

Les Gavarres i els barris del Sector Est: Font de la Pòlvora, Mas Ramada i Vila-Roja; la Girona jugable i la Força Vella seran les protagonistes de la quarta edició del cicle “Girona: patrimoni, natura i barris”.

20/03/2024 Cultura

Guanyem Girona ha anunciat la quarta edició del seu cicle de passejades de primavera "Girona: patrimoni, natura i barris", una oportunitat per explorar l'entorn i el patrimoni de la ciutat i els seus barris. Enguany comptarà amb tres passejades on els participants tindran l'oportunitat de descobrir diversos aspectes de Girona de la mà d'experts i entusiastes locals.

La primera passejada, titulada "La porta de les Gavarres", es desenvoluparà el 6 d'abril amb sortida des de Sant Daniel i finalització als barris del Sector Est, passant per les Gavarres. Conduïda per l'exregidor Pere Albertí, aquesta ruta promet revelar els secrets d'aquestes àrees poc conegudes, que serveixen com a entrada al majestuós massís.

La segona passejada, titulada "Resseguint la Força Vella", tindrà lloc el 20 d'abril i oferirà als participants un recorregut patrimonial a través de la ciutat antiga. Des de la plaça Sant Pere fins al palau Episcopal, els participants tindran l'oportunitat d'explorar diversos punts d'interès històric i arquitectònic, com la Casa Pastors o el monestir de Sant Pere Galligants.

Per acabar, el 18 de maig es durà a terme una passejada especial dedicada a les famílies i als més petits de la ciutat. Sota el lema "Una ciutat jugable!" aquesta ruta inclourà elements interactius i activitats adreçades als més joves i culminarà amb un agradable vermut i animació infantil a la Rosaleda.

Amb aquest cicle de passejades Guanyem Girona reafirma el seu compromís amb la difusió i preservació del patrimoni local, brindant als residents i visitants una oportunitat única per connectar amb la història i la natura de la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid