Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xerrades
Poble Lliure reflexiona sobre els reptes de futur del procés independentista

L’organització organitza unes jornades que comptaran amb la presència del diputat de la CUP Albert Botran, i els militants Carles Castellanos i Blanca Serra

03/02/2017 Drets i Llibertats
Poble Lliure-Barcelona ha organitzat unes jornades de debat sobre el procés d’independència. El tret de sortida del cicle serà aquest divendres, 3 de febrer, a les 19.30h a l'ateneu independentista d'Hostafrancs - Espai Basset (c. de l’Elisi 20) amb la conferència “1977-2017: quaranta anys de lluita. Reptes d'abans i d'ara”. Blanca Serra i Carles Castellanosanalitzaran l'experiència dels anys 70 en el que pretén ser una reflexió oberta sobre les oportunitats de ruptura, els moments històrics i el paper del moviment d'independentistes d'esquerres.

El proper divendres 10 de febrer serà el torn d'Albert Botran -diputat de la CUP al Parlament de Catalunya- amb la conferència que porta per títol “2017: Referèndum, Ruptura, República”, i que tindrà lloc al mateix ateneu també a les 19.30h Aquests actes volen ser una reflexió oberta sobre els reptes del procés de ruptura independentista a partir del fil històric de la lluita social i nacional.

Poble Lliure ha volgut posar sobre la taula dos contextos amb grans similituds pel que fa a oportunitats de ruptura i també els riscs de repetir errades del passat, amb la voluntat de reforçar el procés d'independència i la mobilització popular. La intenció és centrar els objectius polítics de les tres R: Referèndum, Ruptura i República Catalana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid