Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música popular
Comença el Tradicionarius 2017 com ho va fer en la primera edició ara fa 30 anys
13/01/2017 Cultura

Aquest vespre, el Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) de Gràcia acull la inauguració de la 30a  edició del Tradicionàrius amb la participació de tots el grups que van intervenir l’hivern del 1988 a la primera edició del festival i amb la rigorosa estrena del Romanço Tradifolk a càrrec de Jaume Arnella, que conduirà la nit i farà de mestre de cerimònies. Tots els músics que van llançar-se a aquella iniciativa col·lectiva estan en ple funcionament a dia d’avui i el festival Tradicionàrius ho ha volgut reconèixer i ha cregut convenient tornar-los a reunir en una sessió única i irrepetible.

Abans d'això, a les 22 h, Kabum i el Col·lectiu Guirigrall, conjunt de percussió resident al CAT i la formació grallera formada exclusivament per a aquest esdeveniment iniciaran a la Plaça de la Vila una cercavila que acabarà a les portes del CAT.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid