Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#4D
La Plataforma pels Drets Lingüístics del País Valencià es concentra davant les Corts Valencianes

Aquest matí a les 11 per commemorar el 4 de desembre, dia dels drets lingüístics.

02/12/2016 Llengua

Representants de les entitats i sindicats que formen part de la Plataforma pels Drets Lingüístics del País Valencià donen a conéixer el Manifest 'Pels Nostres Drets Lingüístics' i l’informe anual de vulneracions d’aquest dret al president de les Corts Valencianes, Enric Morera, i al director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, el proper divendres 2 de desembre de 2016 a les 11 hores a les Corts Valencianes, segons informa Escola Valenciana

Desenvolupament de l'acte

•11h. Delegació davant de les Corts Valencianes de les organitzacions que formen part de la Plataforma pels Drets Lingüístics del País Valencià.
La Plataforma pels Drets Lingüístics al País Valencià (PDL-PV) està formada per les entitats ACICOM, Ca Revolta, Castelló per la Llengua, Comissió 9 d'Octubre de Torrent, Confederació Gonzalo Anaya, Escola Valenciana, FAMPA-València, Plataforma pel Dret a Decidir, Plataforma per la Llengua, Societat Coral El Micalet, Unió de Cooperatives d'Ensenyament Valencianes; els sindicats A Contracorrent, BEA, CCOO PV, Coordinadora Obrera Sindical i Intersindical Valenciana, i els partits polítics EVPV, ERPV, EUPV, Guanyant Torrent i Podem.

•11'15h. Lectura del Manifest Pels Nostres Drets Lingüísitcs.

•11'30h. Rebuda de la Plataforma pel president de les Corts Valencianes, Enric Morera, i el director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano. Acte seguit es lliurà l'informe anual de les vulneracions i discriminacions lingüístiques, així com del Manifest de la Plataforma pels Drets Lingüístics.


Plataforma pels Drets Lingüístics del País Valencià

Aquesta plataforma està formada per les entitats ACICOM, Ca Revolta, Castelló per la Llengua, Comissió 9 d'Octubre de Torrent, Confederació Gonzalo Anaya, Escola Valenciana, FAMPA-València, Plataforma pel Dret a Decidir, Plataforma per la Llengua, Societat Coral El Micalet, Unió de Cooperatives d'Ensenyament Valencianes, els sindicats A Contracorrent, BEA, CCOO PV, Coordinadora Obrera Sindical i Intersindical Valenciana, i els partits polítics Els Verds del País Valencià, ERPV, EUPV, Guanyant Torrent i Podem.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid