Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consultes
La CUP Pedreguer manifesta que no hi ha consens pel que fa a la consulta sobre les modalitats de bou embolat i encaixonat

S'han assabentat de les condicions finals de fer-la quasi al mateix temps que apareixia en premsa.

08/12/2016 Drets i Llibertats

En un llarg comunicat, la CUP Pedreguer afirma que no és cert, com ha donat a entendre el govern municipal, que la consulta s’haja consensuat. "El govern municipal va explicar la seua intenció en una Junta de Portaveus, amb moltes coses per definir, així com els terminis que pretenien donar: fins al 30 de Novembre per fer esmenes i la consulta pròpiament del 12 al 18 de desembre. Així com la intenció de reunir-se amb l’Associació Animalista Els Poets i amb l’Associació Passió pels Bous".

També diu que s'han assabentat de les condicions finals de la consulta quasi al mateix temps que apareixia en premsa. Concretament el mateix dia. I algunes de les condicions de la consulta no teníem cap informació prèvia sobre la intenció de fer-se així. Com per exemple, el mínim de participació del 25% del cens (1.627 persones) o la forma de validar la votació telemàtica.

La formació apunta que si es tracta realment de participació ciutadana, "esperem veure moltes més consultes populars al llarg de la legislatura, així com obrir un debat ampli i aprofundir sobre els drets dels animals".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid