Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pressupostos
La CUP de Tàrrega debatrà en una Assemblea Oberta els pressupostos municipals de 2017
20/12/2016

El proper 29 de desembre és previst que es debatin al Ple de l’ajuntament de Tàrrega els pressupostos municipals per a l’any 2017. Previsiblement, la proposta presentada per l’equip de govern s’aprovarà, atès que els grups de CiU i PSC van pactar i governen plegats amb majoria absoluta.

La CUP de Tàrrega durà a terme una Assemblea Oberta per a debatre sobre els pressupostos municipals, ja que els pressupostos són la principal eina política d’un govern i de la qual se’n desprenen totes les activitats. Amb aquesta Assemblea Oberta la formació independentista explicarà com funciona un pressupost, quines són les seves propostes alternatives i quin és el deute que paga l’Ajuntament de Tàrrega, entre d’altres. La CUP considera que la informació ha de sortir molt més de la institució i no quedar-se en les quatre parets de l’edifici. En aquest cas, i segons afirmen els seus representants, “l’equip de govern hauria de fer almenys una audiència pública per a explicar davant de la ciutadania les decisions i les polítiques que pretén dur a terme amb els nous pressupostos”. A l’Assemblea Oberta hi poden participar tots els militants i simpatitzants de la CUP.

Aquesta no és la primera Assemblea Oberta que organitza la CUP de Tàrrega d’ençà que té representació al consistori. L’Assemblea Oberta tindrà lloc dijous 22 a les 19.30 h a la sala de l’Oficina Jove de l’Urgell (al costat de l’edifici de La Solana, a l’antic escorxador).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid