Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
mitjans de comunicació
L'Estat francès reautoritza Ràdio Arrels fins el 2022

L'emisora podrà emetre en català com a mínim cinc anys més

05/12/2016 Llengua
Ràdio Arrels, emissora catalanoparlant de Catalunya Nord, es beneficia d’una nova autorització d’emissions, durant cinc anys, segons una decisió publicada dissabte 3 de desembre al Diari Oficial de la República Francesa.

La difusió de Ràdio Arrels en FM és objecte d’una reconducció d’autorització per part del Comitè Territorial de l’Audiovisual de Tolosa de Llenguadoc, part integrant del Consell Superior de l’Audiovisual (CSA). Aquesta decisió presa el 20 de setembre passat va ser publicada dissabte 3 de desembre pel Diari Oficial de la República Francesa. D’aquesta manera, l’estat francès autoritza l’associació Arrels a desenvolupar «l’explotació d’un servei de ràdio de categoria A per via hertziana terrestre en modulació de freqüència denominat Ràdio Arrels (...) per una durada de cinc anys, a partir de l'11 de març de 2017».

Ràdio Arrels continuarà emetent al Rosselló des del seu emissor principal instal·lat a Calce, a través de la freqüència 95.0. La seva presència es perllongarà al Vallespir, al 88.2, des del pic de Fontfreda, situat al terme municipal de Ceret. A l’Alta Cerdanya i al Capcir, Ràdio Arrels continuarà a 93.1, des del Cambra d’Ase, a Sant Pere dels forcats. El repetidor de Belloc, a Vilafranca de Conflet, garantirà la coberta del Conflent al 95.5.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid