Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ràdio
Premi a Ràdio Arrels en la Nit d’Òmnium Vallès Oriental

L’emissora catalanoparlant de Perpinyà es va adjudicar el Premi Ramon Casanovas en la Nit de les lletres catalanes del Vallès Oriental, organitzada per Òmnium a Granollers.

27/11/2016 Comunicació

Divendres 25 de novembre, Ràdio Arrels va rebre a Granollers el Premi Ramon Casanovas, que destaca l'acció cívica a favor de la llengua catalana. L'acte de lliurament, organitzat per Òmnium Vallès Oriental, es va desenvolupar a la Sala Tarafa de la capital del Vallès Oriental, durant la XXVII festa de les lletres catalanes de la comarca. L'entrega, amb un valor de 1000 euros, va ser motiu pel director, Albert Noguer, i el cap de partenariats, Esteve Valls, d’explicar a l’assistència els 35 anys d'història de l’emissora.

La trobada va ser motiu per promoure Ràdio Arrels cap a les 250 persones presents, que van dedicar molts aplaudiments als representants de l’únic mitjà 100% en català a les comarques de Catalunya Nord.

Campanya de micromecenatge, per salvar el català a Perpinyà
Fins al 21 de desembre, Ràdio Arrels promou una campanya de micromecenatge per recollir 15.000 euros i construir una nova pàgina web. Les aportacions, de 10 a 500 euros, inclouen recompenses genuïnament nord-catalanes. La campanya s’està duent a terme a través de la plataforma tot Suma http://www.totsuma.cat/1484.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid