Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pressupostos
Milers de persones exigeixen al govern uns pressupostos més socials

La CUP-CC celebra que el debat sobre els perssupotos surti al carrer. La diputada de la formació al Parlament Mireia Vehí ha apuntat que es negocia amb JxSí en clau de procés i de ruptura, i es treballa per un acord, però alhora "és conscient de la situació de pobresa i desigualtat, i de la necessitat de mesures clares per al repartiment de la riquesa".

20/11/2016 Drets i Llibertats

Sota el lema "Es pot fer ara", entre tres mil i cinc mil persones, segons diverses fonts, han reclamat aquest dissabte al govern uns pressupostos més socials. En una manifestació que ha recorregut els carrers cèntrics de Barcelona i que estava convocada per una cinquantena d'entitats socials i sindicats i ha rebut l'adhesió de partits com el PSC, Catalunya Sí que es Pot i la CUP.

Els manifestants han fet referència als esdeveneiment d'aquesta setmana, sobre la dona de Reus morta en un incendi a casa seva on vivia espelmes perquè li havien tallat la llum i l’aparició a Lliçà d’Amunt de 10 immigrants kurds amagats entre la càrrega d’un camió que venia de Turquia.

Davant d'aquestes situacions emmarcades dins l’emergència social, el manifest que s'ha llegit al final de la marxa a la plaça de Sant Jaume exigia que es compleixi la resolució aprovada pel Parlament i s'implementi una renda mínima de ciutadania. També s'ha demanat  d'aturar les retallades en salut, educació, protecció social i habitatge. Així com l'impuls de polítiques per crear ocupació de qualitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid