Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pressupostos
La CUP votarà en contra dels pressupostos del govern municipal de Tarragona

Per antidemocràtics, poc socials i no participatius del tripartit de dretes tarragoní

24/11/2016 Política

La CUP de Tarragona ha fet públic el seu posicionament respecte als pressupostos municipals de Tarragona pel 2017. La formació anticapitalista considera que, tal com els aprovats en anys anteriors, aquests no són uns pressupostos socials pensats per fer front a les necessitats reals de la ciutat i, sobretot, dels seus habitants, sotmesos a anys de privacions i dificultats com a conseqüència d’una crisi capitalista que alhora que ha desposseït la majoria social ha fet més rics els pocs rics que ja hi havia. En aquest sentit, aquests no són, ni de lluny uns pressupostos redistributius de la riquesa, tot el contrari, la perpetuen.

Des de la Candidatura d’Unitat Popular s’ha fet arribar una sèrie de demandes a l’actual Equip de Govern per tal d’acabar amb la política deutecràtica local, i passar d’un govern que gestiona la misèria a un govern que distribueixi la riquesa, que permeti la participació ciutadana i aposti per la gestió pública. Les propostes, que no són noves i que altres anys ja s’han fet, van ser obviades i deixades de banda perquè, tal com va expressar el conseller Jordi Martí Font “El Govern Local, si està mancat d’alguna paraula de forma clara aquesta és participació”.

En aquest sentit, des de la CUP es van proposar al conseller d’Economia Pau Pérez una sèrie de demandes que anessin en la direcció de fer uns pressupostos que, més enllà d’anomenar-los així, segons al consellera Laia Estrada, “fossin democràtics redistributius, a favor de les classes populars i de les dones especialment, en defensa de la llengua i la cultura i encaminats a crear feina i redistribuir la riquesa.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid