Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TTIP
L’Assemblea Obrera del Pla de l’Estany organitza una xerrada sobre el TTIP
30/11/2016 Internacional

El col·lectiu Assemblea Obrera del Pla de l’Estany organitza dissabte 3 de desembre, a les 7 de la tarda al Casal Popular Independentista (c/Muralla, 26 de Banyoles), la xerrada “Afectació i conseqüències del TTIP: les conquestes laborals en perill”.

En l’acte intervindran els activistes Ramon Caralt, membre d’Enginyeria sense Fronteres i la Xarxa per la Sobirania Energètica, i Ramon Serna, exsindicalista i membre de la Plataforma en Defensa de la Salut Pública de Girona. Caralt parlarà de la privatització dels serveis que es derivarà del TTIP, mentre que Serna exposarà les afectacions del tractat de lliure comerç en matèria de condicions laborals.  

La Unió Europea i els Estats Units, promotors del TTIP, el promocionen com un acord que promourà el creixement econòmic, tot i que ja fa uns quants mesos que els sectors més crítics estan denunciant les seves afectacions en la vida diària i estructural de la societat. A més, consideren que fomenta la desregulació del sistema econòmic i social i que rebaixa els estàndards de protecció social i ambiental, tant a Europa com als Estats Units. Les negociacions per a l’aplicació del tractat s’han dut a terme entre representants europeus i estatunidencs de manera molt opaca.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid