Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Procés Constituent
L'Assemblea d'Electes de Catalunya ja ha enviat les primeres acreditacions
18/11/2016 Política

En un missatge difós a les xarxes socials l'Assemblea d'Electes de Catalunya ha mostrat una foto amb una capsa plena de carnets que serien les acreditacions dels primers inscrits. En concret podem veure els carnets de Neus Lloveras, presidenta de l'Associació de Municipis per la Independència, i dels vicepresidents Jordi Gaseni i Eudald Calvo.

L'alcaldessa de Vilanova de l'Aguda i diputada de Junts pel Sí, Mercè Fornells, ha penjat una fotografia a Twitter mostrant el seu carnet.

 

 

 

L'Assemblea d'Electes de Catalunya es va engegar el 26 d'octubre com a estructura política que hauria de substituir el Parlament de Catalunya en una hipotètica suspensió de l'autonomia. L'AECAT està impulsat per l'Assemblea de Municipis per la Independència i vol aglutinar tots els càrrecs electes de Catalunya (alcaldes/ses, regidors/es, diputats/des al Parlament de Catalunya, diputats/des al Congrés, senadors/es i eurodiputats/des).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid