Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
energia
El ple de Sitges debatrà iniciar la conversió energètica
23/11/2016 Territori
Al Ple municipal del dilluns 28 de novembre, a partir d'una moció presentada per la CUP, es debatrà que Sitges abandoni l'ús d'energia provinent de combustibles fòssilsi es deslligui de les grans empreses energètiques.

La moció presentada per la candidatura de l'Esquerra Independentista busca iniciar els tràmits necessaris per tal que els edificis, equipaments i enllumenat municipals utilitzin energia verda provinent de fonts d'energia renovables. A més, també preveu que l'administració instal·li equips generadors i elabori un programa d'ajudes a la població i empreses que passin a utilitzar energia verda.

En paraules del regidor de la formació Pol Vigó, "moltes vegades als municipis existeixen sostres de vidre que fan que no existeixi la valentia política per iniciar polítiques rupturistes, una d'elles és la creença que no hi ha vida més enllà de les grans elèctriques. Sembla increïble que Sitges no aprofiti el seu clima per generar energia verda".

Fins ara a Sitges l'empresa subministradora és Endesa, una de les grans empreses energètiques de l'Estat que no col·labora amb la llei contra la pobresa energètica i que utilitza paradisos fiscals per evitar pagar tributs allà on opera.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid